close
تبلیغات در اینترنت
تصاویری از تهیه پنير نخل در نظرآقا

تصاویری از تهیه پنير نخل در نظرآقا

نظرآقا

پیغام مدیر
از این که سایت ما را به عنوان سایت مورد نیاز خود انتخاب کرده اید متشکریم.

تصاویری از تهیه پنير نخل در نظرآقا

اخبار نظرآقا (مرکز دهستان زیراه)

تصاویری از تهیه پنير نخل در نظرآقا

تصاویری از تهیه پنير نخل در نظرآقا

در روستاهایی که

درخت خرما وجود دارد رسم

بر این است تا هرگاه اهالی مهمان ...

به ادامه مطلب بروید

 

نظرآقا سلام _ پنیر نخل به ماده ترد، سفیدرنگ، خوردنی و شیرین بخش میانی سر درخت خرما گفته می‌شود. پنیر نخل در استان هرمزگان کور و در بوشهر غاپ نامیده می‌شود که برای دستیابی به آن معمولاً سر درخت را می‌اندازند و برگ‌ها و لیف‌های دور برگ‌ها را تا رسیدن به میانه و پنیر نخل، جدا می‌کنند.
پنیر نخل در واقع ماده اولیه تشکیل تنه و برگ‌های نخل پیش از مرحله چوبی شدن است.

اگر چه بعضی از عشایر عادت دارند برای مهمان مهمی که سر می‌رسد گوسفندی قربانی کنند، حال اینکه مردم مناطق کویر به جای گوسفند یکی از درختان نخل‌شان را سر می‌زنند. در این میان در روستاهایی که درخت خرما وجود دارد رسم بر این است تا هرگاه اهالی مهمان ویژه‌ای دارند، یکی از درختان خرما – درخت پیر یا مزاحم را سر بریده و پنیر آن را پیشکش‌ او می کنند.
گفتنی است: پنير نخل در همه فصل‌های سال به دست مي‌آيد اما در فصل‌هاي پر بارش از طعم شيرين تري برخوردار است.

عکس: محمد نامی

***

بخش نظرات این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی